-----------

miércoles, 26 de octubre de 2011

Finalitzat el IV Open Duva

Baix la organització d'aquest club, es disputà del 15 al 23 d’octubre el IV Open Duva a les instal·lacions d’aquest Aparta hotel. El torneig reuní a més de mig centenar de tennistes de diferents clubs de Mallorca que foren distribuïts en les categories de benjamí, aleví de primera i segona categoria i infantil.

En el quadre benjamí el resultat més destacat dels jugadors locals fou la semifinal aconseguida per Joan Bonvehí que va ser derrotat per Jaume Simó Pico del Club de Tennis Sa Pobla en dos sets. Aquest jugador, es proclamaria campió del torneig derrotant a la final a Joan Gomila del Tennis Binissalem per 6/2 i 6/0.

A la categoria aleví s’organitzaren dos quadres un de primera i un altre de segona categoria. En aquest darrer destacar el subcampionat de Tomeu Capó Salas que va perdre la final contra l’Alcudienc Andreu Forteza per un disputat 6/3 i 6/2. Arribaren a quarts de final en Jaume Martínez i en Dani Seguí.

En el quadre de primera categoria arribaren a la final dos jugadors d’Eu Moll Tennis Club. En Brenno Rosselli s’imposà a la final al seu company Andreu Morro per un doble 6/2.

Finalment, a la categoria infantil es va viure una gran final entre en Carles Garcia i en Carlos José Tomas ambdós jugadors també d’Eu Moll Tennis Club. El partit va durar tres hores i vint minuts i després d’un emocionant partit que acabà amb un resultat de 6/3 5/7 i 7/5 , en Carlos José derrotà al seu company aconseguint el títol d’aquest IV Open Duva.