-----------

viernes, 4 de noviembre de 2011

Les germanes Vicens campiones de Balears sub 13 i sub 15

MARTA VICENS CAMPIONA DE BALEARS SUB13
Durant el passat cap de setmana i pont de Tots Sants s'ha celebrat a les pistes de Can Simó (Cala Millor) el Campionat de Balears sub-13 on la jugadora d' EU MOLL T.C ha assolit el títol.
Marta comença jugant contra la jugadora menorquina Sara Pons, a la qual derrotà per un contundent 6-1 / 6-1. A semifinals es trobà amb la jugadora del C.T Paguera, l'alemanya Cassandra Rohr, jugadora que figurava sense rànquing, però que demostrà el perquè arribà semifinals. Marta guanyà el primer set per 6-4, després d'haver anat tot el set a remolc perquè havia començat perdent per 2-0. El segon set fou més ràpid i la jugadora d'Eu Moll T.C s'imposà per 6-1. Així arribà a la final que disputà contra la jugadora del Futur Sport Balear, actual campiona de Balears Aleví, Rosa Vicens. El partit comença bé per a la nostra jugadora i s'imposà al primer set per un ajustat 6-4. Al segon set la jugadora del Futur Sport jugà molt bé i s'imposà per 6-2. Així doncs tot es decidiria al tercer set en el qual la nostra jugadora anava perdent per 5-1 i a partir d'aquí amb garra, esperit de lluita i sacrifici anà acostant-se en el marcador fins que definitivament es va fer amb la victòria per 7-5, després d'una remontada memorable. Així després d'un partit llarg i molt lluitat na Marta es convertí en Campiona de Balears sub-13.
MARINA VICENS CAMPIONA DE BALEARS SUB15.
Durant del passat cap de setmana es disputà a Cala Millor (C.T Can Simó) el Campionat de Balears Sub-15 en el qual hi participà assolint el títol la jugadora d'Eu Moll T.C Marina Vicens.
A Primera ronda s'enfrontà a la menorquina del C.T Mahó Marta Andreu a la qual derrotà per 6-2 / 6-0. A segona ronda es trobà amb la jugadora del mateix club Laura Rosselli a la qual també derrotà per 7-5 / 6-1. A semifinals es trobà amb la jugadora del Global T.T. Solange Smith a la qual també derrotà en un vibrant partit per 3-6 / 6-4 / 7-6 (3) després d'haver de remontar en diverses ocasions, en el Tie break definitiu. Així arribà a la final on l'esperava l'actual Campiona de Balears Infantil, la menorquina Paula Comella. Fou un partit llarg i lluitat que es decidí en el tercer set. La menorquina comença jugant molt bé i s'imposà al primer set per 6-2. El segon fou molt més lluitat i caigué de part de na Marina per una ajustat 6-4. En el tercer set na Marina s'imposa per 6-2 i es proclama Campiona de Balears Sub-15.