-----------

martes, 23 de febrero de 2010

Marina Vicens subcampiona de Mallorca categoria infantil 2010.

Marina, el primer any a la categoria infantil, cap de sèrie número 3 ha aconseguit arribar a la final, però l'ha perduda amb la cap de sèrie número 2, Aina Schaffner per 63/ 60 en un bon encontre.
No deixa de sorprendre'ns i donar-no esperances de que 2010 també pot ser un bon any per na Marina i, de pas, pel Club.
Enhorabona Marina

El passat 21 de febrer, i després de tres setmanes intenses de competició, es disputà en el Club de tennis de Santa Ponsa la final del campionat de Mallorca infantil. En ell hi participaren varis jugadores d’Eu Moll Tennis Club. En el quadre masculí, l’únic jugador que aconseguí ficar-se en el quadre final fou Lluis Vives després de superar tres partits a la fase prèvia. A la ronda de setzens va caure per un doble 6 a 3 contra Matias Barraza.

Però on hi hagué el major èxit d’un jugador d’aquest club fou en el quadre femení, on Marina Vicens, cap de sèrie número 3, aconseguí arribar a la final i es proclamà subcampiona de Mallorca després de perdre per 6 a 3 i 6 a 0 contra Aina Schafner en un bon partit. L’altre jugadora d’Eu Moll Tennis Club, Laura Roselli també fou derrotada per la campiona de Mallorca a la ronda d’octaus.

Per altre banda, durant el mes de febrer també es disputà el campionat de Mallorca Benjamí en el Club Costa de Calvià. En aquest campionat debutaren varies jugadors del club. Josep Lorente, Pau Vives, Andreu Morro, Dani Segui i Tomeu Capó hi participaren i aquest darrer obtingué el millor resultat classificant-se per a la fase final.