-----------

jueves, 23 de abril de 2009

Campionat de Mallorca per equips 2009

BRILLANT ACTUACIÓ D’EU MOLL TENNIS CLUB EN EL CAMPIONAT DE MALLORCA PER EQUIPS.

Durant aquets primers mesos del l’any s’han anat disputant les diferents confrontacions del campionat de Mallorca per equips. A n’aquesta temporada 2009, Eu Moll Tennis Club presentà cinc equips: benjamí mixt, aleví masculí i femení i infantil masculí i femení. Els components d’aquets cinc equips foren:

Benjamí mixt: Marta Vicens, Brenno Rosselli, Andreu Morro, Josep Lorente i Tomeu Capó.
Aleví masculí: Carlos José Tomas, Carles García, Brenno Roselli i Marcus Borras.
Aleví femení: Marta Vicens, Neus Torregrosa i Marina Vicens.
Infantil masculí: Lluis Vives, Alex Borras, Manel Garcia i Joan Martí Morro.
Infantil femení: Marina Vicens, Laura Roselli i Marina Alcover.

D’aquets cinc equips, quatre es classificaren per disputar la fase final reservada pels cuatre millors equips de l’illa i que es disputà a les instal•lacions de Palmanova. Eu Moll Tennis Club fou juntament amb el Global Tennis Team, el club que més equips aportà a n’aquesta fase final per damunt de clubs importants del tennis balear com La Salle de Palma o Sa Pobla.

D’aquets quatre equips (benjamí, aleví masculí i femení i infantil femení), els dos femenins es classificaren per a la final de 19 d’abril. L’equip infantil format per Marina Alcover i Laura Rosselli fou derrotat per 2 a 0 pel global Tennis Team mentes que l’infantil, format per les germanes Vicens va estar a punt de donar la sorpresa i derrotar a La Salle. La final es decidí en el tercer set del dobles en una final molt emocionada.

Ambdós equips participaran el mes que ve en el Campionat de Balears que es disputa a Ciutadella.