-----------

jueves, 5 de agosto de 2010

Circuit Juvenil de les Illes Balears: Marina Vicens continua al capdavant de la clasificació

Marina Vicens és la tenista de la categoria infantil que més punts té al Circuit. A Eivissa arribà a les dues finals en les que participava (infantil i cadete) però no va poder guanyar-ne cap. A la final infantil va perdre amb Aina Schaffner per 6-4 / 6-1 mentres que a la final de cadet va perdre amb Carla Tur per 6-0 / 6-0.

Millor li va anar per Maó on guanyà la final a Paula Comella (C.T Ciutadella) per 6-3 / 5-7 / 6-2 i arribà a semifinals cadet, on se va tornar a trobar amb Carla Tur.
Del torneig de Maó cal destacar que de 4 representants d'Eu Moll Tenis Club varem tenir representació a 5 semifinals (na Marina a infantil i cadet) amb un títol guanyat: Marta Vicens a aleví femení, Carles García a aleví masculí, Laura Rosselli a infantil femení i el ja mencionat enorme resultat de Marina Vicens a infantil i cadet.Així pues, cal donar l'enhorabona al Club d'Eu Moll ja que amb la seva modesta infraestructura se situa com un dels millors clubs de les Illes.