-----------

martes, 1 de febrero de 2011

L'any comença bé: Marta Vicens Campiona de Mallorca Aleví

Després d’una petita espera de mitja hora degut a la pluja que havia caigut a Felanitx durant el vespre, s’inicià la final del campionat de Mallorca aleví que enfrontà a la jugadora d’Eu Moll Tennis Club Marta Vicens a la cap de sèrie número 1 del torneig Rosa Vicens (Futur Sport).

La final que enfrontà el 30 de gener a les dues millors jugadores de Mallorca començà amb uns disputats jocs però tot i això na Marta es col·locà amb un 3 a 0 al seu favor en el primer set. Na Rosa no es donà per vençuda i el marcador arribà a reflexar un ajustat 4 a 3 favorable a la jugadora d’Eu Moll Tennis Club. Marta aconseguí els dos següents jocs que foren eterns i acabà per anotar-se el primer set que durà prop d’una hora i quart per 6 a 4.

La tensió viscuda en els darrers jocs d’aquest primer set afectà més a la cap de sèrie número 1 i na Marta es tornà a col·locar 3 a 0 a dalt en el segon set. Aquesta vegada el 3 a 0 fou definitiu i na Rosa Vicens no va poder fer res per remuntar aquest set que tingué un resultat favorable a na Marta Vicens de 6 a 1.

Enhorabona Marta.