-----------

lunes, 31 de agosto de 2009

Èxit Mollero al Torneig "IX Última Hora" de la Salle: Laura Rosselli campiona Infantil

Arribar a dues finals en la categoria femenina del torneig de La Salle es pot considerar un gran èxit si, a més, se guanya una de les finals, com va fer Laura Rosselli a la categoria infantil on se va imposar a Natalia Fuster en un molt disputat partit. El primer set va ser per Natalia imposant-se per 7-5. Al segon set, Laura va ser superior i el guanyà per 6-3. El tercer set va ser d'infart perquè na Natalia es va adelantar 5-3, però na Laura va aconseguir sumar el novè joc; amb 5-4 Natalia va disposar de dues bolles de partit que Laura va ser capaç d'aixecar. Finalment varen arribar al "Tie Break", i Laura va ser capaç d'aguantar i guanyar-lo per 7-5.
Molt bé Laura, enhorabona.

També està d'enhorabona na Marta, que ja ens està acostumant a arribar a totes les finals dels tornejos que juga; però la sort no la va acompanyar i va cedir el partit de la final amb Rosa Vicens (Futur Sport Balear) per 64-61. Un altre gran èxit pel Moll Tennis Club.