-----------

martes, 30 de agosto de 2011

CAMPIONAT D´ESPANYA DE TENNIS INFANTIL PER EQUIPS Memorial "JOAN COMPTA"

Entre els dies 22 i 27 d’agost es celebrà en el Club de Tennis la Salut de Barcelona el Campionat d´Espanya infantil per equips. Representant les Illes Balears, hi participà Eu Moll Tennis Club, actual campió de la nostra comunitat i format per Marta i Marina Vicens. La competició constava de dos enfrontaments individuals i un de dobles.

El primer dia de competició el rival fou La Laboral T.C. de Logroño ( La Rioja.). La nº 2 de l’equip Marta Vicens jugà contra la nº 2 Ariana Modirrousta a la qual va vèncer per un clar 6-1 i 6-0. A continuació hi hagué l’enfrontament entre les dues nº 1 de cadascun dels equips, Marina Vicens i Berta Acero. En aquest partit també s’imposà la jugadora d’ Eu Moll per un contundent doble 6 a 0. Al dobles, el triomf restà de part d´Eu Moll T.C. pel resultat de 7-5 / 6-1 quedant un global de 3 punts a 0 i permetent a l’equip d’Eu Moll Tennis Club classificar-se er a la següent ronda.

A segona ronda el rival fou el complicat Club Tennis Valencia, actual campió del torneig i cap de sèrie nº 4. El partit entre les nº 2, Marta Vicens i Jessica Castelló es decantà de part valenciana per 6-2 / 6-1. L’encontre entre les dues nº 1 Marina Vicens i Paula Martínez ( nº 132 del rànquing nacional) fou molt més disputat i llarg i es va decidir en el tercer set a favor de la valenciana per 1-6 / 6-3 / 0-6. El partit de dobles fou molt més equilibrat i els equips d´Eu Moll Tennis Club ( Marta i Marina Vicens ) i Valencia (Mª Toran i Marta Peris ) lluitaren fins al Tie Break final amb triomf de les jugadores molleres per 6-1 / 5-7 / 10-2. El club de Tennis Valencia passà a següent ronda i aconseguí arribar fins a la final.