-----------

domingo, 9 de octubre de 2011

MARINA VICENS: SUBCAMPIONA D´ESPANYA INFANTIL DE TENNIS PER COMUNITATS AUTÒNOMES


Des del 27 de setembre al 2 d´octubre es va celebrar al Club de tennis Juan Carlos Ferrero, Equelite, de Villena ( Alacant), el campionat d´Espanya de tennis de Seleccions infantils de CC.AA. En representació de les Balears hi acudiren les jugadores Paula Comella, Marina Vicens ( Eu Moll T.C.), i Patricia Delicado.
La competició constava de 2 partits individuals i un de dobles.
A Vuitens de final s´enfrontaren a la selecció de Canàries. Les Balears guanyaren per 2-0 i deixaren de jugar el dobles.
Als quarts de final l´enfrontament fou contra la seleció d´Aragó, a la qual, també derrotaren per 2-0.
L´emparellament de semifinals dugué a enfrontar-se a la selecció d´Andalusia, cap de sèrie nº 2 del torneig. Es guanyà per 2-1, guanyant els punts balears la jugadora nº 2 Marina Vicens, i els dobles format per Comella-Delicado.
A la gran final es trobaren amb la selecció Valenciana, cap de sèrie nº 1, davant la qual acabarien perdent 2-1 en el partit de dobles decissiu, després de que na Marina guanyàs el primer partit en el tercer set a la jugadora Marta García Gausi, amb ranking molt millor, en un gran partit que durà més de tres hores.
Així, doncs, la participació de la jugadora de Eu Moll Tennis Club a aquest campionat cal qualificar-la de molt bona, ja que ella, com a nº 2 obria cada dia l´eliminatòria, i fou capaç de guanyar els quatre partits en terres alacantines pel quals fou designada pel seleccionador. Una bona setmana de tennis i un resultat fabulós, malgrat no s´aconseguís el campionat.