-----------

jueves, 24 de noviembre de 2011

GRANS RESULTATS AL XX MEMORIAL HERMANO TARSICIO DISPUTAT AL CLUB DE TENNIS LA SALLE.

Bons resultats dels tenistes d’Eu Moll Tennis Club en el torneig Hermano Tarsicio que s’ha disputat durant els darrers caps de setmana a les instal·lacions del Club de Tennis La Salle de Palma.

En aquest torneig, un dels darrers de la temporada, els jugadors d’Eu Moll Tennis Club que millors resultats han obtingut han estat Marta Vicens i Marina Vicens que han estat campiones i en Tomeu Capó que després de fer un gran torneig va perdre a la ronda de semifinals per dos sets a un.

Na Marta jugà els quarts de final amb na Blanca Miró, del Club de Tennis La Salle, a la qual derrotà per un doble 6/0. El mateix dia, hagué de doblar, perquè la setmana passada no es pogueren disputat els partits del diumenge. Així, doncs, el capvespre s'enfrontà a Isabel Adrover, del Global Tennis Team, a la qual va vèncer per 6-1 / 6-0. Així es presentava a la final del diumenge contra la cap de sèrie Nº 2; Rosa Vicens del Futur Sport Balear. El partit començà amb molta agressivitat per part de les dues jugadores, però els tres primers jocs, molt ajustats, caigueren de part de na Rosa. A partir d'aquí començà, altre cop, la remuntada i així acabà imposant-se per un ajustat 6/4. El segon l'acabà guanyant per 6-2. D'aquesta manera, la jugadora d'Eu Moll Tennis Club es proclamà campiona aleví del memorial Hermano Tarsicio.

Per altre banda a la categoria cadet na Marina aconseguí també el títol derrotant a la jugadora menorquina Paula Comella per 6/0 i 6/2. Abans havia derrotat als quarts de final a la jugadora austríaca Débora-Ema Scurt, que fa poc temps que resideix a Mallorca, per la qual cosa era una incògnita. Na Marina acabà imposant-se per 6/0 i 6/1. El mateix dia, el capvespre disputà les semifinals contra Teresa de Enrique, actualment entrenant al Club de Tennis Pollentia, a la qual també derrotà per 6/2 i 6/0, en un partit molt lluitat que no es reflexa en el marcador.

Grans resultats en un dels darrers torneig de la temporada. Actualment es disputa l’Open Makami organitzat pel Club de Tennis Santa Ponsa que tancarà els torneigs d’aquesta exitosa temporada pels jugadros d’Eu Moll Tennis Club.