-----------

martes, 29 de junio de 2010

Tres finalistes al Torneig Molinot de Binissalem

Bon paper dels tenistes d'Eu Moll en el torneig Mesón Molinot de Binissalem, col·locant a tres jugadors a les finals i guanyant-ne dues.
La primera victòria va arribar de la mà de Marta Vicens a la categoria d'Aleví femení. Na Marta, cap de sèrie número tres, va jugar la final amb la cap de sèrie número 1, Rosa Vicens (C.T Futur Sport ) guanyant-la per 62 / 36 / 62.
Per la seva banda, na Marina Vicens es va proclamar campiona Infantil femení. Na Marina cap de sèries número 1, va jugar la final amb la cap de sèrie numero 2, Patricia Delicado (C.T La Salle) guanyant-la per 64 /63.

L'altre finalista va ser en Carles García, que va sortir com cap de sèrie nº. 3 de la categoria Aleví mesculí. Malgrat va jugar un molt bon partit de semifinals amb el cap de sèrie nº1, no va poder guanyar la final contra Joan Payeras (2) i va perdre per 6-2/6-0.

Eu Moll Tennis Club es pot felicitar pel gran nivell de tenis mostrat en aquest torneig, disputant 3 finals de les 4 que hi havia.