-----------

lunes, 8 de abril de 2013

BABOLAT CUP. MARTA VICENS SUBCAMPIONA BALEAR.

La setmana del 2 al 6 d´abril s´ha celebrat a les instal.lacions del C.T. Calvià la fase balear de la Babolat Cup, amb participació de tennistes de totes les Illes.
La representant d´Eu Moll Tennis Club MARTA VICENS jugà a 8ens de final amb la jugadora Isabel Adrover a la qual s´imposà per un ampli 6-1 / 6-0. A quarts s´enfrontà a Mª del Mar Ruíz en un partit llarg (més de tres hores i mitja )i ple d´emocioons en el qual la nostra jugadora hagué de superar 4 pilotes de partit en contra. Així i tot s´imposà al Tie Break del 3r set. El resultat final fou de 6-7(6) / 6-0 / 7-6(4). A semifinals es trobà amb la subcampiona de Mallorca infantil Rosa Vicens a la qual derrotà en un gran partit per 6-3 / 6-2. A la gran final l´esperava la jugadora del C.T. Oro Sara Moranta, actual campiona de Mallorca, que s´imposà a la nostra representant per 6-3 /6-1.
Amb aquesta final de la fase balear de la Babolat Cup na Marta Vicens es classificà per a representar a Balears a la fase nacional a celebrar el proper mes de maig a La Manga (Múrcia)
A més i per arrodonir la setmana el diumenge dia 7 na Marta es proclamà campiona del VII Torneig Ajuntament de Calvià derrotant en la final a Miquela Torrents per 6-3 / 6-0