-----------

martes, 15 de mayo de 2012

V Open Port de Pollença

Del 28 d’abril al 13 de maig es disputà a Duva el V Open Port de Pollença on hi participaren 65 jugadors de diferents clubs de l’illa. Entre tots ells hi hagué una gran participació de jugadors del nostre club: Manuel Roman, David Seguí, Nadim Chaban,Jodry Garcia, Rafael Moreno, Alec Vanrell, Matt Price, Will Price, Adrià Capllonch, Joan Bonvehí, Jaume Martínez, Aina Coll, Maria del Mar Domingo, Marta Vicens, Carles García, Dani Segui, Brenno Rosselli, Tomeu Capó, Miquel Arrom, Pau Vives i Andreu Morro.

A la categoria benjamí s’establiren dos quadres: un de primera categoria per els jugadors amb millor ranking i un altre pels jugadors amb un menor nivell. En el quadre de primera categoria resultà guanyador Jaume Martínez que va vèncer a la final al jugador del Tennis Muro Toni Cabot per 7/5 i 6/4. Altre bon resultat fou el de Joan Bonvehí que va arribar a semifinals. En el de segona categoria Julià González d’Alcudia es va imposar a la final al jugador de Muro Toni Campaner per 6/3 6/4. A semifinals hi arribà el nostre jugador Rafael Moreno.

A la categoria aleví es proclamà campió en Tomeu Capó que realitzà un torneig impecable i que a les semifinals es va imposar al cap de sèrie número 2 del torneig, el jugador del Global Pol Romero per un doble 6/0. A la final va vèncer al seu company i també jugador d’Eu Moll Tennis Club Andreu Morro per un doble 6 a 2.

A la categoria infantil es disputaren les proves femenines i masculines. A les masculines en guanyador fou Davy Van Geerke que va guanyar la final al jugador local Cales Garcia per un doble 6 a 1. En el quadre femení les dues finalistes foren jugadores d’Eu Moll Tennis Club. Na Marta Vicens va guanyar la final a na Maria del Mar Domingo per 6/1 i 6/0.